Ons framework

De nieuwe manier van automatiseren

Wij hebben jarenlang technologisch onderzoek gedaan naar workflow systemen en informatiebehoefte binnen grote complexe organisaties.

Om software flexibel op te zetten, hebben wij een uniek wetenschappelijk onderbouwd model ontwikkeld; wij noemen dit het CCIS® framework, wat staat voor Customer-centered Information Systems. Dit is geen standaard software, dit is een framework gebaseerd op een visie.

In onze Customer-centered Information Systems worden uw bedrijfsprocessen geïntegreerd in één systeem met daarin uw klantgegevens centraal waarbij bedrijfsprocessen geautomatiseerd zullen zijn. Doordat handelingen geautomatiseerd worden, dus medewerkers minder handelingen hoeven te verrichten, is de kans op fouten of misverstanden kleiner en werken zij efficiënter.

Flexibele Bouwstenen

Onze producten zijn gebaseerd op het flexibele CCIS® software framework. Hierdoor kunnen de producten eenvoudig op maat ingericht worden aan de voorkeuren en vraagstukken van klanten en kunnen de producten mee bewegen met de continue veranderingen in de markt. Daarnaast hebben wij rijke kennis en jarenlange ervaring van diverse markten. En dankzij webgebaseerde productucten plukt u hier direct de vruchten van. U hoeft zich daarbij niet bezig te houden met software-updates, ingewikkelde licenties of complexe migraties. U kunt direct aan de slag tegen een passend tarief en met de volle ondersteuning van ons betrokken team. Voor u zijn de voordelen die onze producten brengen geen belofte, maar een voorwaarde voor uw succes.